Rock i Cordó necessiten una casa d’acollida indefinida

Cordó i Rock esperen un miracle de Nadal: la llar i l'amor d'una família

Cap gos hauria de passar temps dins la gàbia d'una protectora, i menys si estan malalts o es troben en l'última etapa de la vida. D'aquí la importància de disposar de cases d'acollida. Tenir cura d'un gos quan més ho necessita, no té preu. Les protectores, malgrat els esforços, tenim limitacions i no sempre podem atendre com voldríem i caldria a tots els gossos.

És molt trist per als voluntaris veure com alguns gossos es consumeixen sense cap esperança. En una casa d'acollida tot és diferent. El gos pot disposar d'una atenció continuada, rebre les cures més adequades i gaudir de les carícies i l'estima d'una família. Ells ho agraeixen i sovint experimenten un canvi important en la seva qualitat de vida.

Actualment, al Cau Amic tenim dos casos molt URGENTS. Són el Cordó i el Rock. Ambdós fa temps que busquen una casa d'acollida INDEFINIDA per a ells a Sant Cugat o poblacions properes. Malauradament, el fet d'estar catalogats com a GPP (gos potencialment perillós) fa més difícil trobar-los una llar mentre, dia a dia, la seva salut es va deteriorant.

El CORDÓ (7 anys) és un creuat de Pitbull que vam trobar abandonat de jove lligat amb un cordill. Fa poc se li va diagnosticar un carcinoma i el pronòstic no és favorable. És un gos actiu i molt sociable amb persones i gossos. De fet, ha estat el pare adoptiu dels cadells del Cau pel seu bon caràcter. Mai ningú no li ha donat cap oportunitat i no es mereix acabar els seus dies sol dins d'una gàbia.

El ROCK (8 anys) és un rottweiler preciós que va quedar orfe en morir el seu propietari. És noble, tranquil, afectuós i obedient. Des de fa uns anys pateix una artrosi que l'afecta a les articulacions. La humitat i el fred de la protectora empitjoren el seu estat. Necessita poder fer passejos regulars i l'escalfor d'una llar.

Per a l'acollida indefinida del Cordó o el Rock cal tenir la llicència de GPP. És un tràmit senzill en el qual us podem assessorar. Les despeses veterinàries van a càrrec de la protectora. Si necessiteu més informació, podeu contactar al 646 135 025 (Francesc) de 10 h a 20 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem