Rutina per cremar calories

Aconsegueix en 4 minuts una rutina completa d'exercicis

Podeu moure-us i cremar calories sense sortir de casa amb aquests set exercicis i una rutina que mostrem a continuació:

  • ‘Squat thrust’

S’inicia dempeus per després flexionar genolls i inclinar el tronc fins que les mans es recolzin en el terra. S’estenen les cames cap endarrere per quedar en posició de plank o planxa abdominal i des d’aquí es reverteix el moviment fins a col·locar-nos dempeus novament.

  • Flexions de braços

Per treballar braços i pectorals es recomana realitzar flexions de braços. Podeu realitzar flexions tradicionals o, si voleu més intensitat, clapping push ups o flexions amb palmellada que impulsaran una major despesa calòrica.

  • Esquats amb salt

Realitzant els esquats tradicionals o esquats amb un salt entre cada repetició podeu treballar intensament la potència de les cames i sol·licitar sobretot l’esforç de quàdriceps, glutis i femorals.

  • ‘Mountain climbers’ o escaladors

Des d’una posició de plank o planxa abdominal amb braços estesos i palmells de les mans recolzades en el terra, porteu alternativament els genolls al pit.

  • Salt del patinador

Saltar com un skater, des d’una posició dempeus i cap a un costat i l’altre del cos, acompanyant el gest amb els braços, permet cremar moltes calories i mobilitzar grans grups musculars.

  • ‘Burroll’ o ‘reverse burpees’

Per cremar calories, treballar cames, glutis i zona mitjana del cos, recomanem aquest exercici que, a la inversa de les burpees, consisteix a jeure boca amunt i revertir el moviment fins a posicionar-se dempeus novament.

  • ‘Jumping jack’

Aquest salt consisteix a obrir les cames i aixecar pels costats del cos els braços simultàniament.

  • Una rutina per posar en pràctica

Per cremar calories a casa podeu aplicar els principis del mètode Tabata i utilitzar els exercicis abans esmentats. Així, proposem realitzar cada moviment durant 20 segons i descansar 10 segons abans de passar al següent.
Si sou principiants podeu estendre els temps de descans mentre que si sou avançats i teniu bona forma física podeu ampliar els temps d’esforç realitzant cada interval per 30 o 40 segons.
En menys de 4 minuts treballareu tot el cos però, per sobre de tot, cremareu calories.

 
Comentaris

Destaquem