Triar el color del vostre labial

Segons els llavis i el color de la pell

L’elecció d’una o altra barra de llavis no és casual, i reflecteix la personalitat, l’estat d’ànim i fins a les intencions!  A vegades sembla impossible quedar-nos amb una sola. Per això, us portem alguns consells per a ajudar-vos a trobar el color del vostre labial perfecte.

  • Vermell

Si sou de rostre clar, decanteu-vos per un vermell vibrant, com el gerd. En canvi, les pells més brunes poden provar amb tons borgonya més foscos. Els vermells ataronjats és millor reservar-los a les dones de pell color blat. Eviteu el labial vermell si teniu els llavis molt fins.

  • Rosa

Els tons roses combinen especialment bé amb pells clares i cabelleres rosses. Si teniu els cabells castanys és preferible que us decanteu per tons amb matisos amarronats. Mentre que a les brunes els senten millor els colors vius amb base vermella o ataronjada.

  •  Nude

Els tons clars aconsegueixen que els llavis es vegin més voluminosos, per la qual cosa és una opció perfecta si es tenen els llavis fins. A l’hora de triar el color, opteu per un to rosat si teniu la pell molt clara. En canvi, les pells brunes poden atrevir-se amb tons beix o daurats.

  • Dark Lips

Les pells clares és millor que optin per tonalitats rouge, mentre que les brunes poden decantar-se pels marrons. També és aconsellable delinear els llavis amb un llapis del mateix color. Si us agraden els dark lips, és millor que els reserveu per a la nit i que els acompanyeu amb un maquillatge més discret.

 
Comentaris

Destaquem