Un centenar d'emprenedors se citen a la Casa Banana de Sant Cugat
La jornada s'ha celebrat aquest dimecres, 13 de juny, amb motiu del Dia de l'Emprenedor amb l'objectiu de compartir experiències
La jornada ha començat a les 16 hores amb la intervenció d'Albert Martí, CEO de Bananity, primera Start Up que es va instal·lar a la Casa Banana al 2011 “amb l'objectiu de fer de tot això un projecte obert, de buscar sinergies i compartir experiències”. En aquest sentit, Martí ha comentat que aquest és el motiu pel qual han decidit celebrar aquest primer esdeveniment a la casa que acull tres projectes d'emprenedors, i per la qual “ja han passat moltes persones buscant assessorament”.
Motivació
Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, ha assistit a l'acte acompanyada de diferents membres del consistori, ha assenyalat que “per a nosaltres és un orgull que hagueu desenvolupat la vostra activitat a Sant Cugat”. I n'ha remarcat alguns motius, entre ells, “perquè els emprenedors no demaneu res; sabeu que us heu d'espavilar”, i en aquest sentit, ha destacat que “sou un model per una ciutat jove com la nostra, ja que cal il·lusionar les noves generacions a fer coses per ells mateixos”.
Pau Garcia-Milà, coideador i conseller Bananity, ja apuntat que “en el context en el que ens trobem, a Espanya podem dir que estem rescatats, cosa que significa que a pitjor no podem anar, i per tant, és un gran moment per innovar”. Ha defensat l'emprenedoria tot dient que ara “ja no triomfa només que té més diners, sinó que qui té la millor idea és qui té més punts per triomfar”.
La tarda ha continuat amb el Wine Time, guiat pel membre de la xarxa Winissocial i ex-sumiller de elBulli, Ferran Centelles, amb l'acompanyament dels productes de la terra que ofereix Genuinus. Tot seguit, Manel Sarasa, CEO de Wineissocial, ha parlat de l'art d'emprendre des de la seva experiència de més de 15 anys en aquest sector.
Idees
La jornada ha finalitzat amb quatre taules rodones (dues més de les inicialment previstes, per la gran afluència de públic). Albert Martí i Marc Bonavia, a la casa Bananity, han conduït la que portava per títol Start-up model organitzatiu futur. La segona, Operaciones, la gasolina de las Start Ups, ha estat conduïda per Alex Serra i Thomas Kissler a la casa Wineissocial. Al mateix lloc, Manel Sarasa i Sergio Galiano han protagonitzat la taula Finançament per a les Start Ups. I la darrera, també a la casa Bananity Elisa i Maria han parlat del Marketing 2.0. Un winetime de fi de festa ha tancat la primera celebració del Dia de l'Emprenedor a la Casa Banana de Sant Cugat.
Més informació
