Aleix Serra i Carla Ràfols, els dos millors atletes locals de la Sant Silvestre

En la segona i última entrega de premis d'aquesta cursa, l'organització ha premiat a Javi Méndez (millor disfressa individual) i Pedro Díaz i David Díaz (millor disfressa col·lectiva)

La segona i última entrega de premis de la 8a Sant Silvestre de Sant Cugat s'ha celebrat aquest divendres, 12 de gener, al vespre, a l'ajuntament de Sant Cugat. En aquest acte, l'organitzador de la 18a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, el Club Atlètic Barcelonès, ha premiat del 4t al 13è classificat; els dos millors atletes de Sant Cugat (masculí i femení); els tres primers classificats de cada categoria, i la millor disfressa individual i col·lectiva.

Els dos millors atletes locals de la cursa han estat Aleix Serra Viladrich, dorsal 1718, 23è a la classificació general amb un temps de 36 minuts i 29 segons, i Carla Ràfols Montiel, dorsal 80, 95a a la classificació general amb un temps de 39.55.

Javi Méndez i Pedro Díaz i David Díaz, les millors disfresses

 La millor disfressa col·lectiva ha estat per a Pedro Díaz i David Díaz, i la millor disfressa individual, per a Javi Méndez. FOTO: J. J. Vico

El premi per a la millor disfressa individual de la Sant Silvestre de Sant Cugat ha estat per a Javi Méndez, i la millor disfressa col·lectiva, per a Pedro Díaz i David Díaz.

L'acte ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Domingo López, president del Club Atlètic Barcelonès, entitat que organitza la Sant Silvestre de Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La primera entrega de premis de la 8a Sant Silvestre de Sant Cugat als tres primers classificats i classificades de la classificació general es va fer el mateix 31 de desembre, després de la cursa.

La segona i última entrega de premis de la 8a Sant Silvestre de Sant Cugat s'ha fet a l'ajuntament. FOTO: J. J. Vico
Més informació
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?