Continuen les obres de la pista d'hoquei de la Jaume Tubau

La pista ja té els fonaments col·locats i durant els pròxims dies es procedirà a construir la coberta per a treure el màxim profit de l'equipament esportiu

Les obres de la pista d'hoquei de la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau segueixen el seu curs. La nova pista d'hoquei, una pista utilitzada pel Patí Hoquei Sant Cugat per a fer entrenaments, serà coberta i d'aquesta manera, es pretén millorar la qualitat de la instal·lació i potenciar el seu ús, podent-se utilitzar inclús en dies de pluja.


Després de quasi dos mesos de treballs realitzats, i sota la supervisió de l'empresa Apimet, la pista ja té els fonaments acabats i ara el pròxim objectiu és col·locar la coberta sobre dues fileres de pilars, una coberta de planxa nervada i habilitada per a instal·lar la il·luminació.


L'Ajuntament ha estat l'encarregat d'invertir els 230.000€ del cost de les obres i en principi, s'espera que a finals de setembre la coberta estigui enllestida. Aquestes obres se sumen al projecte de l'Ajuntament de millorar els equipaments esportius de la ciutat, com el nou pavelló de l'IES Leonardo da Vinci o les obres del nou vestidor de la ZEM Jaume Tubau.

 
Comentaris

Destaquem