El DSV Club Voleibol Sant Cugat es retroba amb el triomf al Pavelló de Valldoreix. FOTO: RFEVB

Esports

El DSV Sant Cugat deixa escapar un partit que semblava que tenia controlat

Les vermell-i-negres han perdut en el tie-break i encadenen 4 derrotes consecutives a casa

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut 2 a 3 davant l'Arenal Emevé, en un partit en el qual les vermell-i-negres han arrencat com un vendaval i s'han anat desinflant amb el pas dels minuts, el dissabte 21 de gener. Les santcugatenques, amb aquesta derrota, segueixen en una mala ratxa com a locals, i és que encadenen 4 desfetes a casa de manera consecutiva.

Amb això, les vermell-i-negres han sortit molt endollades en el partit, amb una Aina Berbel molt encertada en la xarxa, que les ha permès avançar-se (15 a 8). Ja amb l'avantatge en l'electrònic, les locals han continuat acumulant encert per endur-se el primer set (25 a 19). En el segon set, les visitants han arrencat millor, no obstant això, el DSV Club Voleibol Sant Cugat no s'ha rendit i ha aconseguit forçar la igualada (21 a 21). Finalment, l'Arenal Emevé ha pogut decantar el parcial (24 a 26).

En el tercer set, les santcugatenques, liderades en un bon tram inicial per Andrea Bové, han anat obrint una escletxa en el marcador (13 a 5). A més, les noies no han tret el peu de l'accelerador i han certificat un nou set (25 a 18). En el quart set, les locals han seguit molt encertades i han posat un parcial inicial favorable (13 a 7) que les acostava a la victòria; tanmateix, les gallegues han reaccionat a temps i, després d'igualar el set (13 a 13), han pogut decantar-lo a favor seu (22 a 25). En el darrer, el tie break, l'Arenal Emevé ha aprofitat la seva embranzida per escapar-se en l'electrònic (1 a 6), una diferència que ha estat insalvable per al DSV Club Voleibol Sant Cugat (11 a 15).

Amb aquesta derrota, les santcugatenques segueixen sense trobar la regularitat en aquesta 2a volta de la competició, encadenant 3 derrotes i només 1 victòria. En la pròxima jornada, les vermell-i-negres rebran el Feel Alcobendas, el dissabte 28 de gener.