El 13è World Tennis Tour Vila de Valldoreix Trofeu Tennium, amb 19 nacionalitats

E torneig internacional es jugarà del 13 al 19 de maig al Club Esportiu Valldoreix i repartirà 15.000 dòlars en premis en metàl·lic

La 13a edició World Tennis Tour Vila de Valldoreix Trofeu Tennium es jugarà del 13 al 19 de maig al Club Esportiu Valldoreix, que repartirà un total de 15.000 dòlars en premis en metàl·lic. Es tracta d'un torneig internacional, amb jugadors de 19 nacionalitats diferents, que té com a objectiu que les joves promeses del tenis mundial puguin fer el pas, a través d'aquests torneigs, al tennis professional, i que, ara, dona punts al rànquing ITF i no a l'ATP com fins ara. La competició, que compta amb el patrocini de Tennium i de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix (9 edicions consecutives), es jugarà a les 16 pistes de terra batuda.

 

El campió del 2018, cap de sèrie número 1 del torneig

En el quadre final hi ha 4 tenistes, que són els primers caps de sèrie, entre el número 300 i 400, que són el català Oriol Roca (356), campió el 2018, l'anglès Jeremy Jahn (386), l'austríac Jacob Grills (392) i el català Jordi Samper (419).

La fase prèvia d'individuals, amb 32 jugadors, es disputarà el 13 i 14 de maig, i la fase final, també amb 32 participants, del 14 al 19 de maig. D'altra banda, la competició de dobles es farà entre el 14 i el 18 de maig, amb 16 parelles. La final d'individuals es jugarà el diumenge 19 de maig, a les 12 hores.

En la fase final hi jugaran dos jugadors de la BTT Tennis Academy, el brasiler Orlando Luz, i el nord-americà Richard Zusman, aquest amb wild card. En la fase prèvia hi competiran el brasiler Felipe Meligeni i el francès Rayane Roumane.

 
GetFileAttachment 1

Francis Roig, Josep Valls, Joan Carles Pradell, Josep Puig, Bernat Gisbert i Enric Molina. FOTO: Àlex López Puig


Aquest torneig de tenis s'ha presentat aquest dimarts, 30 d'abril, al matí, a la Sala de Plens de l'Entitat Municipal (EMD) de Valldoreix, en un acte que ha estat presidit per Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, acompanyat del vocal d'Esports Bernat Gisbert; Josep Valls, directiu de la Federació Catalana de Tennis; Enric Molina, soci de l'empresa Tennium; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Francis Roig, representant de Barcelona Total Tennis (BTT).

El 2018, la final d'individuals la va guanyar Oriol Roca al belga, per 7-6 i 6-2, i la de dobles, Sebastian Korda (USA)-Orlando Luz (Brasil) a Michiel De Krom (Holanda)-Felipe Meligeni (Brasil).

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?