El Club Esportiu Valldoreix s'estrena amb una prova del circuit Mutua Madrid Open Sub-16

En el campionat, que tindrà continuïtat, hi competiran els 14 millors tennistes amb rànquing de la federació espanyola que hi vulguin participar

Per primera vegada, el Club Esportiu Valldoreix acollirà una prova del circuit Mutua Madrid Open Sub-16 de tenis (per a jugadors nascuts a partir de l'1 de gener del 2003). El campionat, que tindrà continuïtat, es jugarà del divendres 26 al diumenge 28 d'octubre. El tancament d'inscripcions, que són gratuïtes, es farà el dijous 18 d'octubre, a les 17 hores, i el sorteig es farà el dilluns 22 d'octubre, a les 12 hores.

El torneig, amb un quadre de 16 jugadors i jugadores (la jutge-àrbitre és Sònia Delgado), hi juguen els 14 millors tenistes amb rànquing de la federació espanyola que hi vulguin participar, i dos wild-cards que dona l'organització. Els campions s'enduran com a premi la classificació per jugar la fase final del circuit Mutua Madrid Open Sub-16, amb allotjament i alimentació sense cost per al jugador i un acompanyant i entrades gratuïtes per veure els partits del Mutua Madrileña Open.

Una de les 16 proves que es fan a l'Estat espanyol

La de Valldoreix és una de les 16 proves del sisè circuit Mutua Madrid Open Sub-16, i una de les tres es fa a Catalunya. La primera es va fer al CT Urgell (del 28 al 30 de setembre), la segona és la de Valldoreix, i la tercera tindrà lloc al RCT Barcelona-1899, del 28 de febrer al 3 de març.

L'acte ha comptat amb la presència de Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Alberto Berasategui, director del circuit Mutua Madrid Open Sub-16; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Francis Roig, representant de Barcelona Total Tennis, l'empresa responsable de la gestió esportiva del CE Valldoreix.

Berasategui: "L'aposta que fem de portar el circuit al CE Valldoreix és segura"

Alberto Berasategui ha assenyalat que "l'aposta que fem de portar el circuit al CE Valldoreix és segura. Sabem que anirà molt bé" i ha explicat que aquest circuit va nèixer "per donar suport en la categoria sub-16, perquè falten torneigs d'aquesta categoria".

 
Comentaris

Destaquem