El Club Volei Sant Cugat s'allunya de les posicions de descens

El conjunt vermell-i-negre continua amb la seva bona ratxa i surt de les posicions de descens després de guanyar el seu primer partit com a visitant, a casa el Madrid Chamberí

El DSV Club Volei Sant Cugat venç en el tie break un importantíssim partit per la lluita per la permanència davant el Madrid Chamberí per un resultat de 2 a 3. Tot i imposar-se en els 2 primers sets, les de Rafa Ruiz han vist com l'equip madrileny els hi igualava el partit. Tanmateix, les noies del conjunt vermell-i-negre guanyen el seu primer partit com a visitants de la temporada i acumulen 9 punts dels 15 possibles en el que va de 2019.

El DSV CV Sant Cugat visitava el camp de Vallehermoso, pista de joc del Madrid Chamberí, en un bon moment de la temporada on les santcugatenques buscaven una victòria que les allunyes de les posicions de descens. En el partit de la 16a jornada de la màxima categoria estatal, disputat dissabte 9 de febrer a partir de les 19.30 hores, el conjunt santcugatenc sortia amb tot al camp i gràcies al joc de Sara Julián, Mireia Orozco i Aina Berbel ha pogut emportar-se els 2 primers sets per un marcador de 22-25 i 20-25.

Tanmateix, les santcugatenques baixaven la intensitat abans de tancar el partit i les locals ho aprofitaven per igualar el marcador després d'adjudicar-se el tercer set per un resultat de 25 a 18 i emportar-se el quart per 25 a 20. Amb tot, en el darrer set, les noies de Rafa Ruiz tornaven a mostrar el bon joc i, després del 10 a 15, assolien la 3a victòria de la temporada i la primera com a visitants.

D'aquesta manera, el DSV CV Voleibol aconsegueix sumar 2 punts més i es col·loca 9è en la classificació, 2 punts per sobre de les posicions de descens.