El Comitè de Competició denega el recurs del Valldoreix FC

L'equip valldoreixenc va entendre que el CF Sabadell Nord havia incomplit la normativa a l'alinear un jugador inscrit a favor de la UD Can Trias

El Comitè de Competició de la Federació Catalana desestima el recurs enviat pel Valldoreix Futbol Club en el qual impugnava el partit disputat diumenge 10 de juny contra el Club Futbol Sabadell Nord. En el partit de vuitens de final de la Copa Catalunya Amateur, el CF Sabadell Nord va alinear un jugador (Álvaro Ávila) sense tenir la fitxa vigent amb el club sabadellenc.


La normativa actual de la competició estableix en la disposició general Cinquena que "els clubs estaran obligats a alinear en els partits als jugadors que estiguin en condicions de poder ser alineats en el primer equip, amb llicència federativa en rigor".


No obstant això, la disposició general Sisena de les indicades normes estableix una excepció, en indicar que "es podran inscriure en acta fins a 20 jugadors, dels quals 16 com a mínim hauran de disposar de llicència federativa en vigor".


Ja que la Copa Catalunya Amateur es juga en pretemporada o bé un cop finalitzada la competició, la normativa actual permet que un màxim de 4 jugadors puguin participar en l'enfrontament en el context de fer provatures als jugadors de ser susceptibles de ser inscrits en la temporada vinent.


Amb la resolució, el CF Sabadell Nord seguirà competint en la Copa Catalunya Amateur i s'enfrontarà el diumenge 17 de juny al Young Talent Badalona Sud, fent bo l'1 a 4 aconseguit el diumenge 10 de juny vers al Valldoreix FC.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem