El Futbol Sala Sant Cugat se salva tot i perdre en l'última jornada

El Club Futbol Sala Sant Cugat es manté en la 3a Nacional gràcies a la derrota del Lloret davant del Broncesval Montcada

El gol-average ha estat el màxim aliat del Club Futbol Sala Sant Cugat en aquest tram final de lliga. Els de Manel Muñoz han aconseguit mantenir la categoria aguantant l'embranzida del Lloret, que finalment ha estat l'equip que ha descendit. Tots dos equips arribaven amb 30 punts en l'última jornada. Els de Lloret, però, ocupaven la plaça de descens gràcies a que el Club Futbol Sala Sant Cugat els tenia el gol-average guanyat.

"Estem molt contents perquè s'ha patit molt durant tota la temporada. Tot i això, la donem per positiva. No és gens fàcil anar per 3a Nacional amb un equip en el que la mitjana d'edat és tant baixa (hi ha 8 jugadors que no arriben als 21 anys)", explica l'entrenador, Manel Muñoz.

En l'última jornada, el Sant Cugat visitava la pista del líder, l'Isur la Font Màgica, amb l'objectiu de, com a mínim, fer el mateix resultat que el Lloret davant del Montcada. Tot i jugar davant del líder, els vermell-i-negres van sortir decidit a endur-se els tres punts en una pista extremadament difícil. I per poc ho aconsegueixen. "Vam fer un gran partit, i ens mereixíem la victòria", diu el tècnic.

Finalment el Sant Cugat va perdre 3-2, però es va salvar perquè el Lloret va fer el mateix (5-4), davant del Montcada. "Quan va acabar el nostre partit, encara faltaven 10 minuts perquè acabés el Lloret, que en aquell moment perdia 5-2, però de cop i volta ens van dir que s'havíen col·locat 5-4 i encara quedaven 6 minuts. Es van fer interminables", explica Muñoz.

El Club Futbol Sala Sant Cugat, doncs, ja pensa amb la temporada vinent. Manel Muñoz està convençut que l'equip farà un pas endavant: "L'any que ve serà millor segur. Els joves han comptit tot l'any a 3a Nacional, i jugant-se el descens i això és una experiència enriquidora que els farà créixer".

 
Comentaris

Destaquem