El Junior FC ha guanyat (0-1) el derbi de Sant Cugat al CFU Mira-sol Baco. FOTO: Lali Álvarez

Esports

El Junior FC guanya el derbi al CFU Mira-sol Baco amb un gol en temps afegit

Els blau-i-negres han guanyat en el debut d'Aleix Giol com a nou entrenador de l'equip, en substitució de Paco Virdis

Un gol de Jan Guix en el tercer minut del temps afegit ha donat 3 punts d'or al Junior FC en el derbi amb el CFU Mira-sol Baco, aquest diumenge, 27 de gener, al migdia, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol. Els blau-i-negres, que abans de jugar aquest partit eren 16ns i antepenúltims, en zona de descens, han guanyat (0-1) als mira-solencs, que fa 4 jornades que no guanyen en la lliga, amb un balanç de 3 derrotes i 1 empat. El Junior FC, que havia perdut els últims 2 partits de lliga, s'ha imposat en l'estrena a la banqueta d'Aleix Giol, que substitueix el tècnic Paco Virdis.

Un cop disputat aquest derbi santcugatenc de futbol en la part baixa del grup 6 de 3a Catalana, en partit corresponent a la 2a jornada de la segona volta, el Junior FC passa a ser 14è amb 19 punts, a 3 punts del descens, i el CFU Mira-sol Baco, 13è amb 22 punts, a 6 punts del descens.

L'àrbitre, protagonista en el primer temps

La primera part ha estat força igualada, si bé ha estat el Junior FC qui més ha tingut la iniciativa en el joc. El protagonista, però, ha estat l'àrbitre, que ha castigat als visitants amb 6 targetes grogues, mentre els locals només n'han rebut 1, sense un criteri ajustat. En una primera part sense ocasions de gol, Lluc ha estat l'únic que ha pogut marcar en el minut 43, quan el seu company Víctor li ha fet una passada mil·limètrica que el davanter del Junior FC ha finalitzat amb un xut llunyà desviat, quan hagués pogut entrar a l'àrea i plantar-se sol davant el porter del CFU Mira-sol Baco, Beas.

El CFU Mira-sol, molt superior en el segon període

En el segon període, el CFU Mira-sol Baco ha dominat el partit i ha tingut fins a 4 ocasions molt clares per marcar. En els últims minuts de partit, el Junior FC s'ha defensat molt bé i, en el minut 88, Lluc, novament, s'ha quedat sol davant Beas, que li ha aturat el xut, a pocs metres de la porteria. I en el temps de descompte, els blau-i-negres han fet el gol de la victòria, quan ja passaven 3 minuts del temps reglamentari. En aquesta segona part, l'àrbitre ha descomptat 4 minuts i 47 segons.

En la segona meitat, el CFU Mira-sol Baco ha estat molt superior al Junior FC. FOTO: Lali Álvarez

Aleix Giol: "És el debut somiat: guanyar fora de casa, en temps afegit i deixar la porteria a 0"

El nou tècnic del Junior FC, Aleix Giol, ha mostrat la seva felicitat pel triomf: "Estic molt content perquè és el debut somiat, guanyar fora de casa, i a més en temps afegit, i deixar la porteria a 0". Giol ha reconegut que "la segona part ha estat clarament del CFU Mira-sol Baco, que ens ha collat molt, ens han tancat a la nostra àrea i ha tingut ocasions de gol per marcar". Per al tècnic de Bellaterra, el principal objectiu de l'equip "és sortir de les posicions de descens per no tornar-hi i salvar l'equip al més aviat possible".

Jordi Garcia: "En la segona meitat hem estat protagonistes, però no hem estat encertats a porteria contrària"

L'entrenador del CFU Mira-sol Baco, Jordi Garcia, ha explicat després del partit que "la primera part ha estat molt igualada, amb molta intensitat i on s'ha jugat molt poquet a futbol. Potser ells han estat un pèl millor. Però la segona meitat ha canviat totalment i hem estat protagonistes, hem tingut la pilota i hem tingut ocasions molt clares per marcar gols, però no hem estat encertats". Per a Garcia, "la dinàmica d'aquesta temporada és molt irregular. L'objectiu és sortir de la part baixa de la classificació al més aviat possible i aconseguir la permanència com més aviat millor".

El derbi s'ha jugat al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol. FOTO: Lali Álvarez

Els dos derbis, pel Junior FC

El Junior FC ha guanyat els dos derbis d'aquesta temporada 2018-2019 al conjunt verd-i-negre, ja que en la primera volta es va imposar per 3 gols a 2.

PD Pajaril i Cerdanyola del Vallès FC B, els pròxims rivals

En la 20a jornada del campionat, el Junior FC rebrà el líder, la PD Pajaril, amb 41 punts, el diumenge 3 de febrer, a les 18.30 hores, i el CFU Mira-sol Baco visitarà el Cerdanyola del Vallès FC B, 15è amb 17 punts, el dissabte 2 de febrer, a les 17 hores.