El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd amb el FC Barcelona i entra en zona de descens

En la primera part, els vermell-i-negres han plantat cara a un dels millors equips del món i han marxat al descans amb un avantatge de 2 gols a 1

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (3-7) contra un dels millors equips del món, el FC Barcelona Lassa, aquest dimarts, 12 de febrer, a la nit, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla de Celler, davant 350 espectadors. Amb tot, en la primera part els vermell-i-negres han plantat cara al líder en solitari de l'OK Lliga, a qui en el descans, després de 25 minuts de joc, guanyaven per 2 gols a 1. En el segon període, el Barça ha dominat amb claredat i ja en els primers minuts d'aquesta segona part ha començat a marcar distàncies.

Sense Jordi Gabarra i Borja Ferrer, sancionats

Per aquest partit, el PHC Sant Cugat no ha pogut comptar en aquesta 20a jornada de la màxima categoria estatal amb Borja Ferrer i Jordi Gabarra. En el partit d'aquest diumenge, 10 de febrer, a la pista del Deportivo Liceo, Ferrer ha estat expulsat amb vermella directe i Gabarra ha rebut la quarta targeta blava del campionat, que l'ha obligat a descansar aquesta jornada.

GetFileAttachment

El PHC Sant Cugat ha jugat un partit històric al Pavelló 2 contra el FC Barcelona Lassa. FOTO: Bernat Millet

El FC Barcelona, invicte

El PHC Sant Cugat ha jugat contra el millor equip de la lliga estatal, amb uns números espectaculars. És líder amb 54 punts, amb 10 punts més que el segon, el Deportivo Liceo (amb un partit menys). No ha perdut cap dels 20 partits de lliga que ha disputat fins ara, amb un balanç de 17 victòries i 3 empats. Acumula 6 victòries consecutives; amb 104 gols a favor és l'equip que fa més gols en el campionat i, amb 31, el que n'encaixa menys. Mentre els blaugrana són el segon equip més veterà de l'OK Lliga (27,5 anys), els vermell-i-negre són els més joves (21,9 anys).

Un palmarès de luxe

El FC Barcelona Lassa té un palmarès espectacular, com 29 lligues espanyoles, 22 lligues europees, 22 copes del rei, 18 copes continentals i 5 copes intercontinentals, entre molts d'altres títols.

GetFileAttachment 2

Unes 350 persones han omplert les grades del Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. FOTO: Bernat Millet

El PHC Sant Cugat entra en zona de descens

Amb aquesta derrota, els de Joan Carles Vadillo perden una posició i ara són 13ns de 16 equips amb 16 punts, en la primera plaça de descens. A més, encara han de jugar el CP Alcobendas (10è amb 19 punts), el CP Vic (11è amb 18 punts) i el CH Lloret (14è amb 15 punts). El Girona CH, que ha empatat (2-2) a casa amb el CE Lleida Llista Blava, és l'equip que ha avançat als santcugatencs en la classificació, i ara són 12ns amb 17 punts. El PHC Sant Cugat fa 4 jornades que no guanya, amb 1 empat (CP Alcobendas, a casa) i 3 derrotes (Reus Deportiu i Deportivo Liceo, a for a, i FC Barcelona Lassa, a casa).

2 partits en tan sols 3 dies

Aquest ha estat el segon partit de lliga que s'ha jugat en només 3 dies. Diumenge, els de Joan Carles Vadillo han perdut per un ajustat 3 a 1 a la pista del Deportivo Liceo, segon classificat, que a l'anada no va poder passar de l'empat a 3 gols.

El pròxim partit, el 2 de març

Després de jugar amb el FC Barcelona Lassa, el PHC Sant Cugat ja no tornarà a jugar fins al dissabte 2 de març (20.15 hores), quan visitarà el CP Voltregà. Llavors, faltaran 10 jornades perquè acabi la competició.

GetFileAttachment 1

Els jugadors del PHC Sant Cugat celebrant un dels tres gols que hi ha fet al Barça Lassa. FOTO: Bernat Millet