El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd amb el sisè un partit que guanyava 2 a 0

Després de 5 jornades sense conèixer la derrota, els vermell-i-negres han perdut amb el CE Noia Freixenet, que està jugant la Lliga Europea

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha estat a punt d'aconseguir la segona victòria a l'OK Lliga, però ha acabat perdent (2-3) amb el 6è classificat (18 punts), el CE Noia Freixenet, aquest dimarts, 4 de desembre, a la nit, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. Després de 5 jornades sense conèixer la derrota -amb 1 victòria i 4 empats-, els vermell-i-negres han perdut davant un club amb 6 títols internacionals i 4 espanyols i que està jugant la Lliga Europea. Tot i la derrota, els santcugatencs continuen 12ns amb 8 punts, en la primera plaça de salvació, a 3 punts del CH Lloret, el CP Calafell i el CP Alcobendas.

El PHC Sant Cugat guanyava 2-0 al descans

En l'11a jornada de la màxima categoria estatal, el CE Noia Freixenet, que només havia guanyat 1 dels 4 partits disputats lluny de Sant Sadurní d'Anoia –en la 1a jornada de lliga a la pista de l'últim, el Pas Alcoy-, ha superat un PHC Sant Cugat que al descans guanyava per 2 gols a 0. Una jornada més, els vermell-i-negres han fet el primer gol del partit. David Yepes fa una passada a Pau Gilabert que fa l'1 a 0 en el minut 9. Gilabert ja ha fet 10 gols a la lliga i és l'11è màxim golejador del campionat. En una primera part on el conjunt de l'Alt Penedès ha creat més perill a la porteria avui defensada per Xevi Arcas, que ha tingut una bona actuació, el PHC Sant Cugat ha acabat fent el 2 a 0, de Joan Farnés en el minut 22.

Varias: "En la mitja part, els hi he dit als àrbitres que no estaven sancionant igual les mateixes situacions en un costat que l'altra"

Un cop acabada la primera meitat, l'entrenador visitant, Pere Varias, ha mostrat el seu malestar als àrbitres, Josep Gómez Sánchez i Raul Burgos Manotas, pel seu arbitratge, acció que el públic local ha recriminat al tècnic. Varias ha explicat després del partit que "no marxo content per l'actuació dels àrbitres. El que els hi he comentat a la mitja part del partit crec firmament i amb convicció que tenia raó. En cap cas mirava d'influir en els àrbitres, els hi he transmès la meva disconformitat tal com estava anant l'arbitratge. No han influït en el tarannà ni en el resultat de la primera part, però sí que en les mateixes situacions no s'han sancionat igual en costat que l'altra, i és el que els he reclamat".

El públic local, crític amb la parella arbitral

En el segon període ha arribat la reacció del conjunt groc-i-negre i les protestes contínues del públic santcugatenc per l'actuació dels àrbitres, penalitzant l'equip local. En el minut 6, de penal, Xavi Costa, que ja ha fet 10 gols en la lliga, ha fet l'1 a 2. El porter Xevi Arcas ha continuat brillant sota els pals, però no ha pogut evitar els dos gols més del CE Noia Freixenet. En el minut 8, Sergi Llorca ha fet l'empat i en els últims 5 minuts de partit ha donat el triomf al seu equip, de falta directa. Els àrbitres han marxat de la pista amb un "fora, fora" del públic santcugatenc.

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha explicat que "ha estat una llàstima. Hem fet una molt bona primera part i en la segona potser no hem estat afortunats en moments puntuals i ens ha acabat costant el partit".

Varias: "A Sant Cugat només hi ha guanyat el Reus Deportiu i això diu de la dificultat de guanyar aquí"

El tècnic del CE Noia Freixenet ha assenyalat que "sabíem que veníem a una pista complicada i que el PHC Sant Cugat és un equip molt bon patinador, que ens obligaria a córrer molt. En la primera part hem marxat al vestidor amb massa càstig i a la segona, que el PHC Sant Cugat ha entrat en el partit millor que nosaltres els hi hem fet el 2 a 1, que ens ha donat molta confiança. A partir d'aquell moment hem portat bastant més el pes del partit que el PHC Sant Cugat i hem tingut més ocasions de gol. A Sant Cugat només hi ha guanyat el Reus Deportiu i això diu de la dificultat de guanyar aquí".

A la pista del penúltim

En la 12a jornada de l'OK Lliga, el PHC Sant Cugat visitarà la pista del 15è i penúltim classificat amb 5 punts, el Girona CH. Aquest partit es jugarà el dissabte 8 de desembre, a les 19 hores, i només faltaran 4 jornades perquè acabi la primera volta.

 
Comentaris

Destaquem