El PHC Sant Cugat baixa a l’OK Lliga Plata

La derrota dels locals per 3 a 5 i la victòria del Girona els envia de ple a la segona divisió de l’hoquei patins nacional

Els de Joan Carles Vadillo no depenien d’ells mateixos i el Girona, que marcava la salvació, no ha fallat. Mentre que a Sant Cugat es respirava la tensió des del primer moment, a Vic els gironins guanyaven durant tot el partit. D’aquesta manera, els santcugatencs estaven jugant amb un peu i mig al descens. Tot i això, mai s’han rendit.

Respecte a la pròxima temporada, l’entrenador ha assegurat que seguirà al capdavant de l’equip, però no ha volgut entrar en el futur de la plantilla, “no ho sé, estem parlant amb els jugadors. Mirarem com queda la plantilla i com queda la temporada que ve. Aleshores fixarem objectius”, ha comentat.

El partit d'avui, a més, era especial perquè ha estat l'últim de Borja Ferrer a la ZEM, ja que penja els patins com a jugador professional. També s'acomiada David Martínez, que no continuarà a l'equip la temporada 2019-2020. A tots dos se'ls ha acomiadat amb una ovació i un passadís al final del partit.

El partit

La tensió ja s’ha pogut veure en la primera part, on el Sant Cugat ha començat molt actiu, disposant de diverses ocasions de perill. Així ha arribat el primer gol, en els primers minuts, dels vermell-i-negre. Els locals han seguit dominant gran part dels primers 25 minuts, encara que cap a mitjan la meitat, l’Igualada ha despertat i s’ha fet més fort en defensa i ha buscat les contres, per intentar agafar la defensa desprevinguda amb tot el joc basat en el camp ofensiu santcugatenc. Tot això, els jugadors de Vadillo han trobat el segon gol gràcies a una bona jugada col·lectiva.

Però, com deia, els visitants ja havien despertat en aquest moment i han aconseguit el primer gol en una de les poques oportunitats de què han disposat. A base d’insistència, ha arribat el segon de l’Igualada, mentre que a Vic el Girona ja guanyava 0 a 2, resultat que enviaria el PHC Sant Cugat a l’OK Lliga Plata.

La segona part ha estat el contrari que la primera. El clar dominador ha estat l’Igualada ja que ha dominat el tempo del partit i, a més, a sabut trobar els espais per posar 2 gols per posar el 2 a 4 i consumant la remuntada. Veient-se contra les cordes els locals han reaccionat i han marcat el tercer que posava el 3 a 4. Tot i això, el Girona seguia guanyant (2 a 3) i no servia cap dels resultats que es poguessin donar al pavelló de la ZEM. Els últims minuts, el partit ha estat de color blanc (el Sant Cugat jugava amb la segona equipació) i han percutit la porteria rival constantment, però sense trobar l’empat. Qui ha acabat marcant és l’Igualada i s’ha acabat el partit amb el resultat de 3 a 5.

Final de temporada: setmana que ve

D’aquesta manera i ja sense res a decidir per la part que ens toca, el Sant Cugat jugarà l’últim partit a l’OK Lliga la setmana que ve al pavelló del Lloret i la temporada que ve ho farà a l’OK Lliga Plata. Tot i això, “segur que hi ha tercers que depenen del pròxim partit, així que nosaltres anirem a competir, com ho fem sempre”, ha assegurat Vadillo al final del partit.