El Qbasket Sant Cugat debutarà a 2a Catalana rebent el Salou

El club santcugatenc descendia a Segona Catalana, el passat mes de juny, després de perdre davant el CB Garrotxa Santjoanenc durant el play off de permanència

El Qbasket Sant Cugat debutarà a la Segona Catalana el pròxim 17 de setembre a casa. Ho farà a les 19.15 h del vespre, al PAV de la Rambla del Celler i rebent el CB Salou B.

Després de dos anys militant a la Primera Catalana del bàsquet, el conjunt santcugatenc militarà al grup 3 de Segona Catalana. Un grup en el qual es trobarà rivals com l'ASFE Sant Fruitós A, el CN Calders, el Sant Quirze Club B, el CB Cerdanyola al dia B, el CB Artés B o el Manyanet Reus. En total 16 equips.

La parada hivernal arribarà a partir del 17 de desembre, després d'haver jugat a casa de l'IMAN CB Matadepera taronja. Serà el 14 de gener quan es reprendrà la competició a casa, rebent el CB Valls BNA. 

30 jornades després, el 20 de maig, es posarà el punt final a aquesta fase prèvia de la lliga. El Qbasket Sant Cugat disputarà l'últim partit a casa davant el CB Vilatorrada. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem