El Torneig Jon Reca del Club de Rugby Sant Cugat, amb 9 clubs i 40 equips

Cal destacar la presència de dos clubs francesos, el Narbonne i el Marsella, i d'El Toro RC de Mallorca i l'RC València Tecnidex

9 clubs i uns 40 equips de rugbi en les categories sub-6, sub-8, sub-10 i sub-12 són els que participaran el dissabte 10 de març en la quarta edició del Torneig Jon Reca, que organitza el Club de Rugby Sant Cugat. Entre les 9 entitats que hi prendran part cal destacar la presència de dos clubs francesos, el Narbonne i el Marsella, i també dos clubs de fora de Catalunya, El Toro RC de Mallorca i l'RC València Tecnidex. La resta de clubs són catalans: FC Barcelona, Barcelona Universitari Club (BUC), RC Sitges, CR Sant Quirze i CR Sant Cugat.

Aquest torneig d'escoles de rugbi es jugarà de 10.30 a 18 hores a la ZEM de La Guinardera. Jon Reca és, des de fa molts anys, un col·laborador molt estret de l'escola del Club de Rugby Sant Cugat.

Albert Casorrán, un dels responsables del torneig, ha assegurat que enguany "hem afegit un plus de nivell, volum i internacionalització al torneig". Casorrán també ha destacat "la implicació al torneig de pares i mares i jugadors del sènior".

 
Comentaris

Destaquem