El primer equip femení del FS Sant Cugat competeix en la Divisió d'Honor. FOTO: Oriol Hermosilla

Esports

L'FS Sant Cugat cau, després de 6 jornades sense perdre

Les vermell-i-negres s'han vist superades pel 2n classificat amb una diana en els darrers minuts

El femení del Futbol Sala Sant Cugat veu trencada una excel·lent dinàmica, i és que després de 6 jornades sense perdre, les vermell-i-negres han caigut 3 a 4 contra el Futsal Aliança Mataró CE, el diumenge 16 d'abril. Les santcugatenques no han deixat de lluitar en cap moment, no obstant això, una diana en el tram final ha condemnat les jugadores de Manel Muñoz.

Així doncs, les visitants han estat el conjunt que millor ha sortit sobre el terreny de joc i això les ha permès agafar una renda favorable de 2 gols, ambdós en el mateix minut de joc. Abans del pas pels vestidors, però, les santcugatenques han reaccionat, i amb dianes de Maria Ángeles Baena Chiki i Mariona Vila han pogut empatar el duel.

En la represa, les locals han seguit amb les bones sensacions, i han pogut certificar la remuntada, gràcies a Anna Domingo. L'alegria, però, s'ha esvaït ràpidament, i és que les mataronines han igualat un minut més tard. A més, quan semblava que l'empat seria el més just, el conjunt visitant ha emmudit la ZEM La Guinardera, amb un gol a les acaballes del partit.

Amb aquesta derrota, l'FS Sant Cugat trenca una dinàmica per emmarcar, i és que les vermell-i-negres havien sumat 16 dels 18 punts en joc. El pròxim partit de les santcugatenques serà vers amb el CFS El Morell, en un duel ajornat i que es disputarà el dimecres 19 d'abril.