iCreix, una eina formativa pels entrenadors de Sant Cugat

El programa Ethics4Sports presenta la plataforma formativa, una plataforma que començarà amb unprimer curs on-line, Usant l'Ethics APP, dirigit als entrenadors dels 23 clubs vinculats al programa

L'Ethics4Sports, un programa municipal que treballa els comportaments ètics en l'àmbit esportiu, ha presentat una nova eina per a formar als entrenadors dels clubs santcugatencs: l'iCreix. Amb això, la plataforma ha estat presentada als clubs adherits, el darrer dimarts 5 de febrer, una plataforma per donar la possibilitat d'autoformar-se als entrenadors.

Actualment, l'Ethic4Sports, un projecte liderat per l'Ajuntament de Sant Cugat i Sant Cugat Creix, compta amb la vinculació de 23 clubs, amb un total de 8241 esportistes i 634 tècnics. Per a Albert Salarich, un dels impulsors del programa: "La idea és obrir la possibilitat a tots als tècnics del municipi a formar-se en la consecució dels valors en l'esport". A més, tot i que en aquesta 1a fase anirà només destinats a entrenadors, la idea és obrir-ho posteriorment als pares dels esportistes.

 
Comentaris

Destaquem