Jaume Carreras, nou responsable de pàdel del Club Tennis Natació Sant Cugat

L'entitat crea aquesta nova figura amb l'objectiu de potenciar l'escola infantil i la de competició

Jaume Carreras Molins és el nou director tècnic esportiu de la secció de pàdel del Club Tennis Natació Sant Cugat, en un servei que el club ha externalitzat. Amb la creació d'aquesta nova figura, l'entitat fa un pas endavant en la seva aposta pel pàdel. En la presentació de Carreras, un acte que s'ha fet al CTN Sant Cugat aquest dijous, 23 de febrer, al vespre, el president del club, Toni Lloret, ha destacat que la junta directiva ha encarregat a Carreras "que potenciï l'escola infantil de pàdel i, sobretot, el grup de competició. L'escola infantil és la que ha d'acabar nodrint l'escola de competició".

Començarà al setembre

La presentació oficial s'ha fet al Club Tennis Natació Sant Cugat. FOTO: À. L. P.

Carreras, de 52 anys, no s'incorporarà fins al pròxim mes de setembre, quan comença la temporada de pàdel, però ja, des d'ara, començarà a treballar i planificar la pròxima campanya. L'acord és fins al febrer del 2019. El de Terrassa és l'actual responsable de la secció de pàdel del Club Tennis Manresa, entitat en què seguirà treballant, però amb la intenció "de vincular-me més al CTN Sant Cugat. Crec que podem fer molt bona feina". Carreras també ha dirigit les seccions de pàdel i tennis del Mèlich Sports Club de Sant Just Desvern durant 30 anys, i també ho ha fet al Club de Golf Vallromanes i al Club de Tennis Montnegre.

Jaume Carreras ha assegurat que arriba al CTN Sant Cugat "amb tota la il·lusió d'encaixar bé al club i que tots junts puguem créixer. Els joves són el futur del club i partim amb l'avantatge que jo ja fa molts anys que m'hi dedico".

Com a jugador, el terrassenc, que va començar a jugar a pàdel el 1990, té un extens palmarès. Ha estat campió de Catalunya absolut de Primera Categoria i el 2010 va ser campió del món +45 anys, tant amb la selecció espanyola com per parelles.

Costa: "És un projecte de futur"

Francesc Costa, gerent del CTN Sant Cugat, ha afirmat que l'entitat ha incorporat Jaume Carreras amb l'objectiu "de crear una estructura sòlida i una metodologia de treball en la secció de pàdel. És un projecte de futur. Buscàvem un referent del pàdel".

Un club amb 200 llicències federatives

En l'actualitat, el CTN Sant Cugat té 200 llicències federatives de pàdel, amb una escola infantil (85 jugadors/es), una escola d'adults (65 jugadors/es), 10 equips sèniors en competició (6 femenins i 4 masculins), i 2 equips de menors (un masculí i un femení). En aquests moments, el club no té cap jugador en l'escola de competició. L'entitat, amb 8 pistes de pàdel, compta ara mateix amb 4 entrenadors.

L'acte també ha comptat amb la presència de Jordi Vilela, directiu responsable de la secció de pàdel del CTN Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem