El Junior FC continua segon a 6 punts del líder de la Divisió d'Honor. FOTO: Amit Gayà.

Esports

El Junior FC cau en la seva visita al líder de la Divisió d'Honor

Les santcugatenques perden 3 a 2 un disputat partit davant el Club de Campo i desaprofiten una oportunitat per posar-li pressió pel lideratge de la competició

El conjunt femení del Junior FC ha perdut per un ajustat 3 a 2 en la seva visita al Club de Campo, el líder de la Divisió d'Honor.

Les santcugatenques han caigut en un igualat partit entre els dos millors equips de la lliga i es mantenen a 6 punts de les madrilenyes a la classificació.

En el partit disputat el 13 de març, Begoña Garcia ha avançat les madrilenyes en el marcador i a un minut per finalitzar el primer quart Marta Grau ha fet l'empat a 1. En el segon i el tercer no hi ha hagut gols i la igualtat entre els dos equips ha regnat en el terreny de joc.

Amb tot per decidir, Begoña Garcia ha tornat a avançar al Club de Campo en el minut 5 del darrer quart. Quan faltaven tres pel final Carmen Cano ha posat el 3 a 1 i, tot i que, Mariona Serrahima ha retallat distàncies des del penal-córner per fer el 3 a 2, no hi ha hagut més temps per a la reacció de les blau-i-negres.

Amb tot, les santcugatenques marxen de Madrid amb 3 punts després d'aconseguir la victòria per la mínima, el dissabte 13 de març, al camp de l'SPV Complutense per 0 a 1.

Més info: Un gol de Serrahima al tram final del matx retorna al Junior FC al camí de la victòria

El Junior FC és segon a la classificació amb 40 punts i suma la segona derrota en els tres darrers partits que ha jugat. Amb això, desaprofita una oportunitat per acostar-se al Club de Campo, líder amb 46 punts.

La propera jornada el Junior FC rep a casa l'RS Tenis, 11è i penúltim classificat amb 6 punts, el diumenge 21 de març a les 12:30 hores.