Un or i una plata del Club Gimnàstica Sant Cugat en el torneig nacional Euskalgym

L'entrenadora del club, Esther Escolar, ha assegurat que “hem fet una molt bona competició, la millor dels últims anys. Hem demostrat que estem a un molt bon nivell i que tenim un futur molt bo”

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha triomfat en la desena edició del torneig Euskalgym, que s'ha celebrat a Vitòria aquest dissabte, 7 de novembre. Es tracta d'una competició de molt prestigi que organitza la Federació Basca de Gimnàstica amb la presència de diferents equips de l'Estat espanyol. En aquest torneig nacional de gimnàstica rítmica, l'equip sènior ha estat campió, i l'infantil, subcampió. També hi han participat els equips aleví, cadet i juvenil i júnior.

Escolar: “Hem demostrat que tenim un futur molt bo”

L'equip infantil, a l'Euskalgym. FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

Esther Escolar, entrenadora de l'equip sènior, ha explicat al TOT Sant Cugat que “hem fet una molt bona competició, la millor dels últims anys. Hem demostrat que estem a un molt bon nivell i que tenim un futur molt bo”.

L'equip sènior, subcampió de Catalunya

El cap de setmana passat, el 31 d'octubre i 1 de novembre, l'equip sènior del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va ser subcampió de Catalunya absolut i va aconseguir la classificació per disputar el Campionat d'Espanya, que es farà a Valladolid el 12 i 13 de desembre. El repte és “classificar-se entre els 8 primers i, per què no, lluitar per una medalla i ascendir a la Primera Divisió. Aquest equip és del club de tota la vida i molt de projecció”, segons Escolar. Malauradament, l'equip júnior va acabar sisè i no es va poder classificar.

El Campionat d'Espanya de Base, el 21 de novembre a Saragossa

Per la seva banda, els equips infantil, cadet i juvenil participaran el 21 de novembre a Saragossa al Campionat d'Espanya de Base, on l'equip infantil s'ha marcat l'objectiu de lluitar per acabar entre els cinc millors equips.

L'equip júnior, tercer en la primera fase de la Copa d'Espanya d'Estètica de Grup

L'equip júnior del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha finalitzat tercer en la primera fase de la Copa d'Espanya d'Estètica de Grup, que s'ha fet a Múrcia, del 6 al 8 de novembre. La segona fase es farà del 26 al 28 de febrer, i la tercera fase i fase final, de l'1 al 3 d'abril. La Copa d'Espanya l'organitza l'Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup.

 
Comentaris

Destaquem