L'Handbol Sant Cugat vol guanyar en el debut de lliga vers l'OAR Gràcia Sabadell

El partit de 1a Estatal, disputat el diumenge 23 a la ZEM Rambla Celler, serà televisat per la xarxa i el conjunt santcugatenc aspira a parar la rapidesa dels sabadellencs per a guanyar el partit

El Club Handbol Sant Cugat comença la lliga aquest diumenge 23 de setembre contra l'OAR Gràcia Sabadell. El partit, que s'havia de disputar el dissabte a les 18h, s'ajorna a diumenge a les 18.05h, ja que serà el partit televisat de la setmana per la xarxa.


Xavi Vilella, analitza el seu primer partit oficial amb el conjunt: "l'equip té moltes ganes de competir i arribem bé per a fer-ho. El nostre objectiu és sortir a guanyar i si aconseguim frenar la seva rapidesa, podrem emportar-nos els primers punts".


A més, el nou entrenador té clares les intencions de la temporada: "Intentarem ser ambiciosos i situar-nos el més amunt possible a la classificació, però tocant de peus a terra. Volem aspirar al màxim, però els 4-5 primers partits de lliga determinaran el verdader objectiu".


1 victòria, 1 empat i 4 derrotes en la pretemporada


Durant la pretemporada, l'equip ha jugat 6 partits, amb un balanç d'1 victòria, 1 empat i 4 derrotes. El primer partit amistós el club vermell-i-negre el va jugar a casa vers el Club Handbol Esplugues, el dijous 30 d'agost, i l'equip va caure de 5 gols (20 a 30). El dissabte 1 de setembre el conjunt de Sant Cugat es va enfrontar a la UE Sarrià de Primera Estatal, equip que va vèncer als santcugatencs per un resultat de 33 a 21.


En el tercer partit, el CH Sant Cugat va aconseguir igualar el marcador i va finalitzar empatant contra l'Handbol Salle Bonanova (30 a 30); en el quart partit, el conjunt santcugatenc queia de 6 a casa de l'Handbol Gavà de Lliga Catalana, per un resultat de 38 a 32, el dissabte 8 de setembre; mentre que el diumenge 9, queia de nou contra el Joventut Handbol Mataró de Primera Estatal, per un resultat advers de 30 a 32.


En l'últim amistós disputat, a casa el CH Igualada, el dijous 13 de setembre, l'equip vermell-i-negre aconseguia la primera victòria de la pretemporada per un resultat de 21 a 35. Tot i els resultats, Xavi Vilella valora positivament la pretemporada: "les sensacions han estat bones. Hem pogut provar coses i conèixer-nos com equip. La gent ha començat a aprendre les maneres de treballar conjuntament i això és l'important".


Jugadors de la plantilla


De la temporada passada, continuen 12 jugadors. Són el porter Eloi Gutiérrez i els jugadors Uri Cortés, Arnau Domingo, Àlex Ortega, Gerard March Popi, Aleix Vaz, Oriol Vaz, Tomeu López, Alfred March, Adrià León, Bernat Tous i Santi Peiró.


A més, fins a 7 jugadors de la casa s'incorporen al sènior A. Del segon equip pugen el porter Joan Sangrà, i els jugadors Bernat Sanz, Oriol Perecaula i Mikel Ausejo, i del juvenil A, el porter Eric Villalba i els jugadors Didac Pallarés i Pol Navarro. Tornen al club Theo Laverne, que aquesta temporada ha defensat el juvenil A del FC Barcelona, i Carlos Marín, que torna al sènior A i que és el nou entrenador del sènior C.

 
Comentaris

Destaquem