L'Olimpyc Floresta cau davant del Salou i certifica el descens

L'equip de Sant Cugat no ha pogut fer realitat el miracle i baixa de 2a B Nacional a 3a Nacional

L'Olimpyc Floresta no ha estat capaç de materialitzar l'improbable. El conjunt blau no ha pogut derrotar al Club Futbol Sala Salou, condició indispensable per poder mantenir-se una temporada més a la 2a Divisió B Nacional. Així doncs, els vallesans seran l'any vinent a la 3a Divisió.

A més, a banda de guanyar havien d'esperar que el FS Canet perdés i capgirar el gol-average global amb els maresmencs. De totes maneres, al no aconseguir els tres punts, tots aquests condicionants ja poc han importat.

L'efectivitat del Salou en la primera meitat condemna l'Olimpyc

El partit ha començat malament per a l'equip de Xaloc Rion, que als 5 minuts de joc ja perdia 3-0, després que els tarragonins hagin estat capaços de materialitzar les 3 primeres ocasions que han tingut. A partir d'aquí, el joc s'ha equilibrat i l'Olimpyc ha tingut ocasions per apropar-se en el marcador, però la pilota no volia entrar. En mig del desencert dels santcugatencs, el Salou ha aprofitat dos contracops de manual per eixamplar la diferència fins al 0-5, resultat amb el que s'ha arribat al descans.

En la segona meitat, el conjunt de Xaloc Rion ha mostrat orgull competitiu i, tot i saber que poc hi havia a fer per salvar la categoria, ha volgut lluitar el partit fins al final. Jugant amb porter jugador, els santcugatencs han materialitzat dos gols ràpidament, col·locant el 2-5. Una pèrdua de pilota en mig del joc de 5, però, ha penalitzat l'Olimpyc, que ha encaixat el 2-6. No ha trigat en tornar a reduir distàncies l'equip blau, que ha fet el 3-6 en una gran jugada col·lectiva. Amb més cor que cap, els santcugatencs han seguit remant i a falta de 8 minuts han fet el 6-4. A les acaballes del partit i amb tot ja decidit, el Salou ha fet 2 gols més que han deixat el resultat final en 8-4.