La selecció catalana sub-23 ret homenatge a l'Olimpyc pels seus 40 anys d'història

El primer equip del club ha perdut (1-4) amb el combinat català en un partit amistós

En el primer dels actes de celebració del 40è aniversari de l'Olimpyc Floresta Futbol Sala, el primer equip del club ha jugat un partit amistós amb la selecció catalana sub-23 aquest dissabte, 2 de juny, a la tarda, al Pavelló Municipal de la Floresta. El combinat català s'ha imposat per 1 gol a 4. Abans d'iniciar el partit, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha lliurat una placa de reconeixement a l'Olimpyc, de la mà de Juan Carlos Hueto, vocal de la Lliga Catalana de Futbol Sala. L'acte també ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Àngel Ruiz, president de l'Olimpyc Floresta FS.

Àngel Ruiz ha explicat que "ha estat un partit molt bonic i entretingut, amb jugadors de la selecció catalana de molt nivell i amb un pavelló pràcticament ple".

Més actes del 40è aniversari

 Àngel Ruiz i Juan Carlos Hueto en el lliurement de la placa commemorativa. FOTO: Bernat Millet

El segon acte del 40è aniversari serà el Torneig Mixt per a jugadors i jugadores de més de 16 anys, que es jugarà el diumenge 1 de juliol. Posteriorment, es jugarà la ja 35a edició de la Marató de la Floresta de futbol sala, el 6 i 7 de juliol, i el 28 de setembre es farà una presentació especial dels equips de l'Olimpyc Floresta FS. L'entitat també treballa per organitzar una trobada d'exjugadors i una exposició retrospectiva i un documental.

El partit s'ha jugat al Pavelló Municipal de la Floresta. FOTO: Bernat Millet

Més informació
 
Comentaris

Destaquem