Les inscripcions del Torneig Enganxa't als Bons Hàbits... es tanquen dimecres

Les inscripcions (30 euros per equip) es poden formalitzar a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), al passatge Coubertin, 5 (a la ZEM Rambla del Celler)

Aquest dimecres, 23 d'abril, a la tarda, es tanquen les inscripcions per participar al primer Torneig Mixte de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits..., que coorganitzen la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa Teampartners el pròxim dissabte 26 d'abril, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Les inscripcions (30 euros per equip) es poden formalitzar a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), al passatge Coubertin, 5 (a la ZEM Rambla del Celler).

Aquesta activitat, de càracter lúdic, esportiu i de sensibilització, està adreçada a nois i noies de 12 a 18 anys, dels centres escolars de Sant Cugat, entitats esportives i culturals, casals i centres cívics per a joves, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Creu Roja.

Torneig nocturn
De les 21 a les 00 hores, jugaran els equips de 1r a 3r d'ESO, i de les 00 a les 3 hores, els de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat. L'organització ha previst un màxim de 16 equips (8 equips per torn), que hauran d'està formats per entre 9 i 12 jugadors, amb un mínim de 3 noies o nois per equip. Cada equip jugarà un mínim de 3 partits, amb una durada de 20 minuts per enfrontament. Tots els equips (uns 180 joves) hauran de tenir un delegat o delegada major d'edat. Tots els participants rebran una medalla i una samarreta commemorativa. Hi haurà servei de bar i restauració i 4 vestidors amb dutxes.

Tallers de sensibilització
L'organització també oferirà 4 tallers de sensibilització de la Creu Roja: igualtat, begudes saludables, joc d'alimentació i baixa amb patinet per simular els reflexos de quan s'ha begut. La finalitat d’aquest torneig és pedagògic i la Creu Roja muntarà unes carpes en les quals informarà als joves dels perills de beure alcohol en l’adolescència, de la igualtat entre sexes i de quins són els bons hàbits alimentaris.

L'organització farà un sorteig entre els equips participants: Una samarreta del FC Barcelona signada pels jugadors del primer equip; dues pilotes de futbol del FC Barcelona; una entrada per anar a veure un partit del FC Barcelona de la temporada 2014-2015 (màxim 12 entrades) per a cadascun dels jugadors de l’equip que guanyi aquest premi; 50% de descompte d’un entrepà i consumició per a cadascun dels jugadors de l’equip que guanyi aquest premi a la seu social de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

La Festa de la Infància, el dissabte 14 de juny
La Penya Blaugrana Sant Cugat organitzarà per quart any consecutiu la Festa de la Infància, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Serà el dissabte 14 de juny, de 10 a 14 hores. Es tracta d'una activitat per a nens i nenes i és gratuïta.

 
Comentaris

Destaquem