Neix 'Sant Cugat creix'

La nova associació esportiva de la ciutat la formen el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Club Voleibol Sant Cugat

Els tres clubs han presentat 'Sant Cugat creix' dimarts 15 d'abril. FOTO: C.Caballé Els tres clubs han presentat 'Sant Cugat creix' dimarts 15 d'abril. FOTO: C.Caballé
Tres clubs esportius santcugatenc, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Club Voleibol Sant Cugat, han presentat a la ciutat una nova associació esportiva, Sant Cugat creix, que neix amb l'objectiu de sumar els esforços dels tres clubs, que presenten unes característiques comunes.

La nova associació, que serà ratificada durant l'assemblea de clubs que se celebrarà el 15 de maig, s'ha presentat en roda de premsa aquest dimarts, 15 d'abril, a la Casa de Cultura.

Durant l'acte, que ha comptat amb la presència dels presidents dels tres clubs, Francesc Marzá (Patí Hoquei Club Sant Cugat), Miquel Martínez (Club Voleibol Sant Cugat) i Mauri Benito (Club de Rugby Sant Cugat), el vicepresident esportiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Albert Salarich, ha explicat els motius pels quals s'ha constituït aquesta assemblea, i quin és el seu objectiu.

Salarich ha destacat que “és un projecte conjunt que neix de la voluntat de posar en comú el model d'esports que tenim”. La nova plataforma neix amb la voluntat d'aconseguir patrocinadors de manera conjunta, potenciar el model d'esportista santcugatenc i apostar per un projecte esportiu de cooperació.

Les característiques comunes dels tres clubs han fet viable aquesta opció, ja que tots tres aposten per la formació de base generant un model esportiu propi de ciutat, presenten un model econòmic similar i compten amb primers equips que competeixen en l'àmbit nacional. L'associació, en aquest sentit, “és una eina que tenim els tres clubs de manera associada, sense perdre les singularitats”, ha apuntat Salarich.

Tot i que l'associació Sant Cugat creix neix amb aquests tres clubs, “no és una associació excloent; s'hi podran afegir aquells clubs que compleixin els requisits amb els que s'ha fundat”, ha destacat Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat. Per Francesc Marzá, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, “tenim unes inquietuds molt similars i pensem que podem generar sinergies”, i per Mauri Benito, president del Club de Rugby Sant Cugat, “el nostre missatge és generar un producte i vendre'l, no anar a demanar diners a l'Ajuntament”. Un Ajuntament, el de Sant Cugat, que, segons han apuntat els presidents, veu amb bons ulls aquesta nova iniciativa.

 
Comentaris

Destaquem