Nova exhibició de Nadal de natació artística del Club Natació Valldoreix

Com a novetat, enguany també s'hi han afegit les seccions de natació i triatló

El Club Natació Valldoreix ha ofert aquest divendres, 14 de desembre, a la tarda, al Complex Esportiu EMD de Valldoreix, una de les tradicionals exhibicions (Setmana Santa, estiu i Nadal) de la secció de natació artística (fins ara natació sincronitzada) del Club Natació Valldoreix, davant 150 persones. En aquesta ocasió, a més, també s'han afegit les seccions de natació, que té una vintena de nedadors i nedadores, i triatló (12 esportistes en rendiment i 17 en oci).

Arriba Paula Sánchez, marxa Cecília Jiménez

La secció de natació artística del CN Valldoreix té 50 nedadores i la responsable és Andrea Puerta, exnedadora del Club Sincro Sant Cugat. Puerta compta amb el suport d'una nova incorporació, Paula Sánchez, entrenadora del nivell escolar. Qui ja no és al club és l'entrenadora Cecília Jiménez, exnedadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada, i que fins ara era la responsable dels nivells d'oci i escolar al CN Valldoreix. Jiménez ha fitxat pel CN Granollers.

La Federació Catalana de Natació, present a l'exhibició

L'acte ha comptat amb la presència de Jorge Pascual, director de relacions institucionals de la Federació Catalana de Natació; Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Albert Viladés, president del Club Natació Valldoreix, i Núria Sábat, directora del Complex Esportiu EMD de Valldoreix.

Bernat Gisbert: “Hem d'establir una base per a assolir molts èxits en el futur”

En els parlaments, Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, ha assenyalat que l'objectiu del CN Valldoreix ha de ser “el de fer créixer el club i establir una base per a assolir molts èxits en el futur”.

Jorge Pascual: “Hi veig un gran futur”

En declaracions al TOT Sant Cugat, Jorge Pascual ha explicat que la secció de natació artística del CN Valldoreix “està fent una feina molt interessant i hi veig un gran futur”. Per la seva banda, Albert Viladés ha assenyalat que “hem evolucionat molt i estem molt contents. Tenim molts projectes, com el d'interactuar amb el Club Esportiu Valldoreix. Estem en converses amb el seu president, Joan Carles Pradell”.

 
Comentaris

Destaquem