Partit entre PHC Sant Cugat i Pas Alcoi. Foto: Anna Bassa.

Esports

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya al líder i aconsegueix la quarta victòria a la lliga

L’equip masculí d’hoquei sobre patins guanya al Pas Alcoi per 9 a 4 i segueix escalant posicions a l’OK Lliga Plata Sud

Els vermell-i-negres, s'han imposat aquest dissabte 23 de novembre, a la nit, al Pas Alcoi. El Sant Cugat rebia al líder i tenia l'obligació de guanyar per seguir a la part alta de la classificació. Al final, han aconseguit una victòria valuosa en un partit que ha tingut de tot i sobretot molts gols, 14 en total, 9 per al Sant Cugat i 4 per l'Alcoi. La primera part ha acabat amb 4-4, en què els dos equips han estat molt efectius de cara a porta i s'ha mostrat molta igualtat. I la segona part, ha estat tota pel Sant Cugat que ha anotat 5 gols que li han donat la victòria.

Primera part molt boja i atractiva

Ja era un senyal de com seria el partit, que només escoltar el xiulet de l'àrbitre, l'Alcoi ha fet un gol quan només s'havien disputat 25 segons de joc. A partir d'aquí, el Sant Cugat no s'ha arronsat i ha atacat la porteria rival. El partit era un cúmul d'ocasions, als instants inicials, però no ha estat al cap de 10 minuts de partit, el capità dels santcugatencs Pau Gilabert ha pogut empatar el partit. Només 3 minuts després l'àrbitre ha pitat penal a favor del Sant Cugat i Gilabert l'ha transformat fent el seu segon gol al partit. Tot i això, 14 segons després l'Alcoi ha tingut un penal a favor seui ha pogut fer el 2-2. En només 15 minuts s'havien fet 2 gols.

No quedaria així, 1 minut després l'Alcoi ha fet el 2-3 i quan falten 2 minuts David Yepes i Xavi Serrallonga han pogut capgirar el marcador per posar el 4-3. El partit només es tractava d'anades i tornades dels dos equips i moltes ocasions per part dels dos equips. Però 3 segons després, ara més ràpid, després del gol del Sant Cugat, l'Alcoi ha fet el 4-4 de penal i així s'ha arribat al descans d'un partit que ha estat una autèntica bogeria a la primera part.

Segona part dominada per al Sant Cugat

A la segona, el Sant Cugat ha imposat el seu criteri i ha estat molt superior a un Alcoi què ha rebut fins a 5 gols. El fins ara líder de la classificació ha vist com el Sant Cugat l'ha atropellat a la segona part. Als segons 25 minuts ha aparegut Joan Barris amb 3 gols i David Yepes n'ha fet 2. El partit, els santcugatencs l'han sentenciat al final amb 2 gols en 2 minuts que posaven el 9 a 4 definitiu al marcador. Tot i la superioritat, ha estat un partit molt intens per part dels dos equips i amb molta tensió a la pista.

Al final el partit ha acabat amb un contundent 9 a 4 i que s'ha decantat a favor dels santcugatencs a la segona part, que és on han demostrat la seva millor versió.

El Sant Cugat aconsegueix la quarta victòria a la lliga i es queda en 4a posició després de 4 victòries i 2 derrotes en els primers 6 partits de la lliga. Mentre que el Pas Alcoi, recentment descendit a aquesta categoria com el Sant Cugat, pateix la primera derrota de la temporada.

Després del partit el tècnic, Joan Carles Vadillo, ha valorat la victòria: "A la primera part hem estat força insegurs amb algunes situacions, però a la segona sí que hem pogut fer les coses millors i acabar tranquils el partit".

I sobre l'inici de la temporada: "Hem tingut un calendari molt exigent i hem jugat quasi bé contra tots els favorits i la setmana que ve tenim una visita bastant complicada a Maçanet".

Propera jornada

Els vermell-i-negres, la propera jornada el Sant Cugat visitarà la pista del Shum Frit Ravich, equip que està empatat a punts amb el Sant Cugat i que encara no ha perdut cap partit a la lliga amb 3 victòries i 3 empats en 6 partits.