Roger Adrià, subcampió de Catalunya junior de contrarellotge

El ciclista planenc continua sumant èxits després de la seva victòria a Àlaba

Roger Adrià, ciclista de 18 anys natural de les Planes, va finalitzar segon al campionat de Catalunya de contrarellotge júnior, que es va disputar a Cervera el dissabte 11 de juny. El ciclista de Huesca La Magia va fer un temps de 25 minuts i 57 segons en un circuit de 18,5 quilòmetres, i va quedar a només quatre segons del campió, Álex Jaime. En la prova júnior van competir 54 corredors.

Adrià aconseguia aquest subcampionat després de guanyar la Volta Ciclista a Àlaba Júnior, el passat 22 de maig. A més, també va participar el dissabte 18 de juny al Campionat de Catalunya de ruta júnior, en què va finalitzar sisè, a 3 minuts i 14 segons del vencedor, Pol Hervàs (2:36:36). Aquesta prova, de 95 km de distància, es va celebrar a Vilajuïga, el dissabte 18 de juny.