Sant Cugat, possible seu del Mundial de futbol per a persones amb paràlisi cerebral 2020

La FECPC ho ha demanat a la Federació Internacional de Paràlisi Cerebral de Futbol i la seu seria Sant Cugat

La Federació Esportiva Catalana Paralítics Cerebrals (FECPC) vol organitzar el Mundial de futbol per a persones amb paràlisi cerebral de l'any 2020, i ja ho ha demanat a la IFPTF. En cas que se li atorgui, Sant Cugat serà la seu d'aquest esdeveniment.

Així ho va confirmar el president de la FECPC, Carles Muñoz, als mitjans de Sant Cugat durant la clausura dels CPISRA World Games, el dissabte 11 d'agost. "Anem al darrere del Mundial de futbol. Ens estem movent, encara no sabem si ens el donaran, però si ens el donen, ja hem parlat amb l'Eloi Rovira i el portaríem a Sant Cugat", va explicar. "Sant Cugat té unes grans instal·lacions i equipaments, tenim bona relació amb l'Ajuntament... és un seguit de coses que ajuda al fet que pugui fer-se aquí", va afegir.

Després que el president de la FECPC dones la notícia, l'alcalde accidental Eloi Rovira en va fer una valoració: "Estem molt agraïts que compti amb la ciutat. És un orgull que una federació es fixi amb Sant Cugat i pensi que és una ciutat inclusiva i que dóna suport a l'esport adaptat", va explicar Rovira.

El Director Internacional de la FECPC, Isma Sánchez, també va explicar la proposta: "El procés de candidatura previ va ser un camí molt llarg. Ja portem una certa experiència a Sant Cugat de 4 o 5 edicions de campionats internacionals amb un molt bon nivell d'organització i això fa que ja tinguem cert prestigi a nivell internacional, que ens permet optar a organitzar altres coses. Els CIPSRA World Games han reforçat la sensació que la ciutat pot organitzar aquesta mena d'esdeveniments", va dir Sánchez.

El Mundial comptarà amb entre 16 i 24 equips. Caldrà esperar per saber si es farà a Sant Cugat

 
Comentaris

Destaquem