Tres podis del Club Muntanyenc al Campionat de Catalunya de Cros

Núria Bota ha finalitzat 3a en la prova cadet, mentre que per equips el club ha quedat tercer en les proves infantil i juvenil femení

Núria Bota ha estat una de les grans protagonistes al campionat de Catalunya de Cros que s'ha disputat a Mataró aquest diumenge 8 de febrer. L'atleta del Club Muntanyenc ha finalitzat tercera en la categoria cadet. El mateix resultat ha obtingut el club en les categories infantil i juvenil femení, un tercer lloc. També en l'apartat femení ha destacat Carla Ràfols, 6a en la categoria juvenil, un resultat que la permetrà disputar el campionat d'Espanya.

Pel que fa a la categoria masculina, el Club Muntanyenc ha finalitzat cinquè per equips a la prova infantil. La competició s'ha disputat en totes les categories, des de benjamí fins a sènior.

Eloi Rovira, segon, i les germanes Bestué, quartes al català
Aquest diumenge també s'ha disputat el Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. El Club Muntanyenc no ha obtingut cap podi. Els millors resultats han estat un quart lloc de Jael Bestué en 60 metres i un cinquè lloc de Ramon Adàlia en triple salt. La també santcugatenca Êllâ Bestué (FC Barcelona) ha finalitzat quarta en la prova de triple salt femení, on Nora Taher ha finalitzat en vuitena posició.

El santcugatenc Eloi Rovira, que competeix pel FC Barcelona, ha finalitzat subcampió de Catalunya en la prova de llançament de pes.


Eloi Rovira, amb la medalla de subcampió. FOTO: Instagram

 
Comentaris

Destaquem