El partit d'anada entre PHC Sant Cugat i CAA Dominicos va acabar amb empat a 6. FOTO: Amit Gayà.

Esports

Valuosa victòria del PHC Sant Cugat per reenganxar-se en la lluita per l'ascens

Els santcugatencs aconsegueixen tres punts importants en la seva visita al CAA Dominicos al guanyar per 5 a 6 i són a dos punts de les posicions de play-off d'ascens de l'OK Lliga Plata Nord

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya per 5 a 6 en la seva visita al CAA Dominicos i aconsegueix tres punts importants per seguir en la lluita per entrar a les posicions de play-off d'ascens de l'OK Lliga Plata Nord. En el partit disputat el dissabte 17 d'abril davant el conjunt gallec, els de Joan Carles Vadillo han hagut de suar de valent en un enfrontament amb moltes alternatives.

El PHC Sant Cugat s'ha avançat ràpidament al minut 5 amb un gol de Pau Gilabert, però seguidament els locals han igualat el partit. Amb 2-1 al marcador, Xavi Serrallonga ha fet el 2-2 i els gallecs han tornat a posar el 3-2, però a 44 segons pel descans Pau Gilabert ha fet l'empat a 3. A la segona part, els locals s'han posat de nou per davant, però dos gols de Carles Domènech i un altre de Gilabert han donat un avantatge de dos gols per als santcugatencs a falta 3 minuts per acabat el partit, 4 a 6. Finalment, una falta directa del CAA Dominicos ha posat el 5-6, però els vermell-i-negres han sabut aguantar i s'han endut el triomf.

El tècnic del conjunt santcugatenc, Joan Carles Vadillo destaca la important victòria a domicili: "Ha estat un matx molt patit fins al final, sobretot amb el penal en contra que ens van xiular amb el partit acabat. És una victòria que ens reenganxa a dalt i ens permet arribar a l'última jornada amb opcions que és el que volíem, a més aquesta victòria ens referma una mica i ens dona ànims després del cop dur que vam rebre amb la desfeta de l'anterior jornada".

Amb aquesta victòria, el PHC Sant Cugat es reenganxa en la lluita per les dues primeres places. Els santcugatencs són quarts amb 39 punts, a dos del segon classificat l'HC Sant Just, segon amb 41 i a 3 del Manlleu Embotits Solà, líder amb 42 però amb un partit menys. En la penúltima jornada el PHC Sant Cugat rep el Compañía de María, el 24 d'abril a les 20:00 hores, en un duel vital per seguir aspirant a l'ascens a l'OK Lliga. "Tenim la necessitat de seguir vius i això passa per guanyar per poder arribar a l'últim partit davant el Deportivo Liceo amb opcions matemàtiques" ha afegit Vadillo.