contingut promocionat

 

logo ca

Arriba a Sant Cugat l'outlet de vins exclusius dels millors cellers del món

Que faran que et traslladis a llocs extraordinaris

Divinos&divinas, l'outlet on podràs adquirir els millors vins del món, escollits amb una selecció rigorosa, obre les seves portes per primer cop aquest dissabte 24 de novembre d'11 h fins a les 14 h, per fer-nos conèixer la millor selecció de vins procedents de cellers boutique d'Argentina, Xile, Sud-àfrica i Espanya.

Darrere de cada un dels vins que escullen hi ha grans històries. Famílies amb tradició vinícola amb un vincle molt fort amb la seva terra i la seva gent, predomini del respecte pel medi ambient i el sentit de la responsabilitat social.

DIVINOS & DIVINAS BANNER 300X250


Són vins diferents que ens evoquen a l'esperit de llocs majestuosos i de les persones que van apostar, en el seu moment, per plantar vinyers en nous terrenys. Els quals són el resultat d'una selecció molt curosa, per escollir-los es centren els aspectes com la forma i el cultiu de la vinya, hi han de conèixer les bodegues i els seus productes, tots els vins són tastats prèviament i han de saber que treballen amb uns rendiments màxims per hectàrea i portin a terme la collita i la selecció del raïm de forma meticulosa.

El seu objectiu és arribar a què els consumidors dels seus vins, sentissin com són traslladats a llocs d'una bellesa i amplitud extraordinàries, des de casa seva.

No et pots perdre't la inauguració, afanya't, les places són limitades i s'ha de confirmar l'assistència a hola@divinosydivinas.com o trucant al 639111065, i així poder adquirir els millors vins del món.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem