El bolet és un dels ingredients estrella de la cuina de tardor FOTO: Cedida

Comerç

Els bolets més selectes ja han arribat al TOT BO

Durant tota la tardor i algunes setmanes de l’hivern, el TOT BO de Sant Cugat i Valldoreix, disposen d’una selecció de bolets de proximitat

Si t’agraden els bolets i gaudeixes cuinant aquest ingredient tan especial i diferenciador de la cuina catalana de tardor, al TOT BO trobaràs una àmplia selecció de rovellons i rossinyols. A més, i en les pròximes setmanes el TOT BO rebrà altres varietats com ceps, ous de reig i camagrocs, entre d’altres. Durant tota la tardor i algunes setmanes de l’hivern, la botiga de Sant Cugat i la de Valldoreix, disposen d’una selecció de bolets de proximitat, nets i llestos per cuinar com més t’agradin. I és que els bolets es poden cuinar saltats, amb un arròs, per acompanyar una car o un peix, com a salsa per una pasta...

Al TOT BO també podràs continuar trobat bolets secs per fer augmentar la intensitat dels teus plats amb preparats de barreja de bolets, o moixernó cama-secs.