Forn castellà de llenya tradicional

Comerç

Cuina tradicional de qualitat i brasa

Pere Esquerda, el tastador
El restaurant Casa Fuster de Sabadell és un negoci familiar que des del 1989 es dedica al món de la restauració. Més de 20 anys amb uns objectius molt clars i definits que aporten un gran valor afegit als seus clients.

La brasa i l’espectacular forn de llenya ancestral són els verdaders protagonistes de Casa Fuster, amb especialitats com les parrillades de carn, el garrinet de Segovia, el “lechazo”, el porc ibèric... estrelles de la casa que es combinen amb les espectaculars paelles d’ous estrellats amb patates, les cassoletes (de callos o braons de be, peus de porc amb cargols, arròs caldós amb llamàntol), les coques d’oli… I un llarg etcètera, dins dels quals no ens podem oblidar dels suggeriments de la temporada.

Es tracta de plats sorprenents, més treballats, basats en el producte de la temporada i que estan agafant força acceptació entre els clients, que cada vegada aprecien més la cuina tradicional elaborada.

Aquests suggeriments venen presidits per l’steak tartar (increïble); l’ou “poché” amb camagrocs i foie (explosió de sensacions); el rissoto de ceba caramel·litzada i llagostins amb el seu suc; el melós de vedella estofada amb bolets (es desfà en boca) o l’espectacular hamburguesa Casa Fuster de 250 g amb formatge, ou ferrat, bacon i ceba caramel·litzada.

T’atreveixes? Tota la carta i el menú diari penjats cada dia a la seva web: www.casafuster.net