L'empresa familiar té 5 establiments a Rubí i un a Sant Cugat. FOTO: A. Ribera

Comerç

Dori, pizzeria i frankfurt

L’aposta pel creixement, una forma de combatre la crisi

Pere Esquerda, el tastador
Quan la tendència general en plena època de crisi sol ser la d’invertir menys i sotmetre’s a menys riscos financers i empresarials, apareix el grup Dori fent tot el contrari. Amb tenacitat, treball, molt d’esforç i una gran voluntat de servei àmpliament reconeguda, aquesta empresa familiar té ja 6 establiments dedicats a la restauració, cinc ubicats a Rubí i un sisè que acaba d’obrir el mes de juliol a Sant Cugat, just davant del Sant Cugat Centre Comercial.

La carta del Dori es caracteritza per la seva gran varietat: entrepans, amanides, coques, pizzes artesanes, roscas, plats combinats, torrades… i un atractiu menú als migdies amb quatre primers, quatre segons i postres, en què les racions són realment generoses. “No volem que la gent es quedi amb gana”, ens comenta la cuinera. Pel que fa a les recomanacions, podríem parlar de l’entrepà Pájaro loco amb llom, bacó, pernil dolç i formatge; l’hamburguesa Sant Jordi, amb pernil dolç, ceba i un ou ferrat; la pizza Rústica amb xoriço picant; la Rosca de pollastre, maionesa, enciam i ou dur o la torrada gratinada amb pernil ibèric i formatge manxec. De ben segur, anar al Dori és no quedar-se mai amb gana.

Que vagi de gust!