Eliminar taques d’oli del terra
A la cuina o al lloc on acostumeu a menjar, les taques d’oli al terra acostumen a ser comunes
És important saber que l’oli no es neteja amb aigua i sabó. Podeu intentar-ho, però no tindrà resultat. La barreja d’aigua i oli és incompatible; quan s’assequi veureu que continua i us costarà eliminar-la encara més.
Una bona idea quan es produeixi una taca d’oli és col·locar un paper absorbent sobre la superfície i no fregar-la.
Si en comptes de col·locar un paper absorbent, afegiu un grapat de sal o sucre just sobre la taca, veureu com la va absorbint. Deixeu que actuï l’ingredient durant un quart d’hora. Quan s’hagi transformat en una espècie de pasta, retireu-la amb un drap, un tovalló o un raspall.
Per acabar, podeu rentar amb aigua i sabó. Després fregueu amb un raspall, apte per al vostre terra i que no el danyi.
Si la taca és petita, també teniu un altre producte casolà a la vostra disposició... el suc de llimona.
Sempre que la taca sigui de poques dimensions, utilitzeu un paper absorbent. Després apliqueu el suc de llimona i fregueu amb una esponja. Després eixugueu amb un drap i llest.
