Interessants fórmules migdia de plat combinat, pizza o entrepà

Comerç

L’art de l’entrepà, 10 anys a Sant Cugat

Pere Esquerda, el tastador
Fer bons entrepans és tot un art i els dos establiments Tost de la nostra ciutat en són un bon exemple.

Tot va començar l’any 1951 quan el pare de la Carme, en Pere Conesa, va iniciar aquest art a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Després de 50 anys de treball i dedicació es va convertir en un referent a la ciutat pels seus famosos “entrepans calents i cruixents”.

El 2003, ara fa 10 anys, la Carme i el seu marit van iniciar la seva pròpia aventura a Sant Cugat després d’haver après durant 25 anys l’art i la filosofia del mestre Conesa.

Quin és el secret? El treball constant i diligent, el servei ràpid, la qualitat del producte i també, la creativitat i la gràcia de combinar ingredients i sabors que trobareu en una extensa carta i de la qual us podríem destacar: els clàssics (no us perdeu la botifarra negra amb ceba); els atrevits (el Kandinsky amb salmó fumat, formatge de cabra i mel o el Goya amb Frankfurt, paté i brie).

També teniu les grans protagonistes de la casa: les “hamburgueses gourmet” i que poden ser de vedella (proveu la mexicana amb guacamole i tabasc); de xai (tasteu la turca amb bolets); de pollastre o la vegetal (amb pesto, ceba confitada i tomàquet).

Art, qualitat, varietat i bon servei converteixen el Tost en un bon referent de la nostra ciutat. No us ho perdeu.

Que vagi de gust!