L’estrella de Coll Favà
Quant a l’oferta gastronòmica, la base de la cuina asiàtica serveix perquè la Yessica i la Juliana us brindin uns plats amb ingredients molt naturals, divertits, variats i amb una personalitat pròpia que permetrà endinsar-vos en la immensa riquesa de sabors de la cuina asiàtica.
El menú degustació és una bona mostra d’aquesta riquesa i varietat, comproveu-ho amb els rotllets vietnamites (vegetals cruixents embolicats amb paper d’arròs); el filet Ponzu a la planxa; la sopa Thai amb llet de coco (suau i picantet, excel·lent); les albergínies tempuritzades; 10 peces de sushi (amb niguiris, makis i rolls); l’arròs salvatge amb pinya, poma i salsa d’ostres; i per endolcir-ho, un sorprenent colpet de xocolata amb pebres asiàtics i un memorable i “addictiu” cheesecake amb cobertura de maracujà o cumquat.
Que vagi de gust!
