La històrica pastisseria Roura s'acomiada i deixa pas a Turull
La jubilació del mestre pastisser posa punt i final a 71 anys de negoci a Sant Cugat. Al mateix local s'hi ha instal·lat la pastisseria Turull de Terrassa
La família Roura va obrir les seves portes l'any 1942 i des d'aleshores han ofert una elaboració de productes pastissers i xocolaters d'alta qualitat. Amb la Jubilació del mestre pastisser es posa punt i final a tota una vida de pastisseria a la ciutat. El mateix Roura ha explicat al TOT Sant Cugat, que ha pres aquesta decisió per motius personals però que ha "molt complicada perquè he tingut i tinc sentiments contradictoris". "Està sent molt dur", ha afegit.
El Turull arriba a Sant Cugat
La pastisseria de la família Turull és l'hereva del local on fins ara hi havia la pastisseria Roura, al carrer de Santa Maria número 11. El pastisser Roura tenia molt clar que allà s'hi havia d'establir una altra pastisseria i les bones relacions amb la família Turull ha fet que aquesta família hagi obert la seva primera botiga a Sant Cugat. L'Aniana Turull ha explicat que estan molt satisfets en expandir-se a Sant Cugat i ha assegurat que la seva principal preocupació és "atendre i complaure els clients de la millor manera". Turull treballa des del 1963 i la de Sant Cugat se suma a les tres botigues que té a Terrassa. A més, Roura ha destacat "l'altíssima qualitat" de la pastisseria que ofereix Turull, perquè "em negava a deixar la pastisseria amb un nivell de qualitat que no desitjo". Tot i el canvi d'empresa, el personal de la pastisseria s'ha mantingut.
Aquesta és la carta que la família Roura ha publicat aquest dijous, cinc de desembre, al TOT Sant Cugat.
