Aquest plat s'ha de servir ben calent

Comerç

La recepta de la setmana: Cassola de formatge

<strong>Racions:</strong> 2. <strong>Preu:</strong> mitjà. <strong>Dificultat:</strong> fàcil

Ingredients: 150 g de xoriço, mitja cullerada d’oli d’oliva, 150 g de mozzarella per fondre, 150 g de formatge gruyère o d’emmental ratllat, 1 llesca de pa a trossos o torrades petites

Elaboració:
  • Piqueu el xoriço a trossos petits i cuineu-lo a foc mig en una cassola amb una mica d’oli, fins que estigui completament daurat. Després, esbandiu-lo i reserveu-lo.
  • Unteu lleugerament d’oli una cassola de fang i col·loqueu-li el formatge mozzarella i l’altre (gruyère o emmental) ben barrejats.
  • Feu un petit espai al centre de la cassola per col·locar el xoriço i fiqueu-la al forn a foc fort, fins que el formatge s’hagi fos i comenci a fer bombolles.
  • Serviu immediatament abans que es refredi, acompanyat de trossos de pa o de torradetes.