Molt aviat, nova carta amb combinacions més “de la casa”

Comerç

“La Revolución” a Sant Cugat

Pere Esquerda, el tastador

Està clar que La Revolución ha arribat a Sant Cugat, sinó pregunteu-ho als amants del menjar mexicà per emportar, segur que ja n’estan assabentats.

La Revolución ha arribat fa 3 mesos i ho ha fet per quedar-se, com ho va fer en el seu dia el seu germà gran el Teik It i que ara ja prepara l’obertura del seu quart establiment al Vallès, felicitats per la part que els toca!

Però l’important a entendre de La Revolución és la seva filosofia: “Menjar per emportar que adapta amb productes de gran qualitat les receptes tradicionals de Mèxic a la gastronomia mediterrània”. I també el més important és que el client es pot combinar els ingredients al seu gust particular o també deixar-se aconsellar per si, segons els experts, hi ha algun ingredient que no maridi bé amb l’altre.

A la carta, concisa i molt clara, amb un disseny gràfic molt “revolucionari”, hi trobem la manera de combinar 7 carns diferents (entre porc, vedella i pollastre) amb el format taco, burrito o nacked burrito (taco emplatat), els altres ingredients seran les salses (8 variants) i els toppings (10 variants). En qualsevol dels casos i combinacions, l’èxit està assegurat.

Èxit que també augurem a aquest nou espai gastronòmic de Sant Cugat, és La Revolución.

Bon profit!