Còctels gelats: una delícia a l’estiu

Comerç

Prego, qualitat artesanal

Pere Esquerda, el tastador
Avui ens ocupem d’una de les més recents i vistoses obertures de la plaça Barcelona: la gelateria i restaurant Prego. Una estilosa i agradable terrassa que s’utilitza com a sala de restaurant.

El servei és exquisit, ens transmet un bon rotllo que fa que l’experiència guanyi tots aquests punts de valor afegit. Un altre punt fort és el preu, sorprenent per l’alta qualitat de l’oferta. L’ambientació és singular i està molt lligada als productes italians.

Anant al gra, per a picar tenim un munt de possibilitats, com les 8 varietats de croquetes (tasteu les de foie i ceps o les d’espinacs i formatge Idiazabal) i tapes de peix.

Com a entrants podem triar una amanida de ruca amb burrata i xerris, una coca de recapte, un provolone i, és clar, l’especialitat de la casa, que són les pizzes (prova el format “micropizza”), i la pasta fresca amb totes les seves varietats, salses artesanals i farciments. Tot servit en cassoletes calentes al centre de taula, com a casa!

Dels gelats no podem dir res més que els heu d’anar a tastar. Diverses varietats de crema i de fruita (aquests porten fructosa, aptes per a persones diabètiques). Un exemple atrevit si t’agrada el formatge seria el de mascarpone amb dolç de llet o el de formatge de cabra amb figa caramel·litzada.

Són distribuïdors exclusius de les marques italianes Cremeria Toscana i pasta Alfieri.

També per emportar-se!