Margotín ofereix una cuina casolana i sana des del 1980. FOTO: A. Ribera

Comerç

Sabors i sensacions casolans

El restaurant-formatgeria Margotin ja s’ha guanyat el títol d’històric dins l’oferta gastronòmica de la nostra ciutat

Les fonues són l'especialitzat del Margotín, a més de la sopa-crema de carbassa o l'arròs amb bolets..
Pere Esquerda, el tastador
Des del 1980, ha superat modes, tendències i altres “gastro-invents” i s’ha mantingut fidel a la seva filosofia des del primer dia: oferir una cuina casolana, sana, natural i sense sofisticacions innecessàries. L’interiorisme és súper càlid i acollidor; el servei amable i eficient, i l’oferta del tot interessant i original.

Com a entrants us recomanaríem la coca de samfaina, l’arròs amb bolets anomenat Tresor amagat, la sopa-crema de carbassa (també hi posen moniato) amb bocins de formatge de cabra o l’amanida de taronges, bacallà i olives negres. Com a segons, també són recomanables: el filet de vedella amb salsa de cabrales o roquefort, la vedella al forn estil Margotin o el bacallà amb mel (recepta medieval sorprenent!) i no ens podem oblidar de les verdaderes estrelles de la casa: les fondues (la suïssa, la de roquefort, la piamontesa amb pebrots i anxoves, la de formatges espanyols amb xerès, les raclettes o les fondues de carn per als menys formatgers). En definitiva, Margotin és per gaudir d’una cuina casolana plena de bones sensacions, no us la perdeu. Que vagi de gust!