'Torna el pa', per Pere Esquerda
Ara més que mai sembla que estigui de moda menjar pa i no per qüestions banals ni passatgeres, sinó per raons ben meditades i que responen a la nova cultura de menjar sa, de menjar millor i de saber escollir el que mengem.
Tres generacions d’artesans (des del 1964) que han renovat el seu negoci i modernitzat la seva imatge de manera espectacular amb qualitat, intel·ligència i gran visió de futur. A Serrajòrdia, antiga Fleca Estació, hi trobareu el pa tradicional (rústec, pagès, de motlle...); l’integral i de cereals (malta, llinosa, de sègol 100%...); l’ecològic (d’espelta, de pagès amb massa mare 100% natural, el de kamut…) i els pans especials (nous, ceba confitada, figues i nous, formatge…), a més d’una exquisida varietat de pastissos, quiche, pizzes, coques, timbalets…, i un munt de capricis tant dolços com salats que us faran la boca aigua només veure’ls. Val la pena. Que vagi de gust!
Més informació
