Un oasi enmig de la natura
La cuina mediterrània del Montt es caracteritza per les matèries primeres d’alta qualitat, per la virtut de saber combinar diferents gustos i textures i per la seva acurada presentació a taula. Si fem un repàs a la carta, us recomanem per començar, les braves de la casa, les croquetes de pernil ibèric o el foie micuit, per seguir amb un exquisit carpaccio de vedella, la famosa crema de verdures o els ous estrellats amb encenalls de foie i pernil ibèric, tot un clàssic. Un altre protagonista indiscutible són els arrossos, un tant caldosos, i pel que fa a la carn i el peix, no us perdeu l’steak tàrtar amb trompetes de la mort, l’hamburguesa amb provolone, tipus americana, els medallons de filet ibèric, el tataki de tonyina o el suprem morro de bacallà a la mussolina d’all. I per endolcir-ho, res millor que un coulant de xocolata o el tàrtar de mango amb gelat de coco. Descobriu-ho vosaltres mateixos. Ah!, a Montt són especialistes en l’organització d’esdeveniments per a les vostres celebracions.
Que ho passeu molt bé!
