Crispetes a punt per a la 1a edició del cicle de cinema 'Anima't en família'

La ciutat estrena el cicle de cinema 'Anima't', que se celebra del 27 de desembre al 5 de gener als Cinemes de Sant Cugat

Ja és tot a punt per a la primera edició del cicle de cinema 'Anima't en família', que se celebra durant les festes de Nadal, del 27 de desembre al 5 de gener, als Cinemes de Sant Cugat i té un doble objectiu. D'una banda omplir les sales del cinema santcugatenc de famílies i infants perquè gaudeixin de les filmacions que s'hi passaran; i de l'altre, "sumar el cinema a les moltes activitats nadalenques que hi ha a Sant Cugat", segons ha explicat en la presentació del cicle el seu impulsor, Joan Ramon Armadàs.

A més, tal com ha assenyalat el mateix Armadàs, les 6 pel·lícules que tindrà el cicle "estan pensades per descobrir el cinema, perquè els nens vagin al cinema per primera vegada". De fet, aquest cicle podria ser l'inici d'un cicle de cinema que es faci amb regularitat, adreçat al públic infantil a Sant Cugat: "Depèn com funcioni, aquest cicle s'incorporarà dins de la programació habitual dels cinemes", ha explicat la regidora de Cultura, Silvia Solanellas que, a més, ha dit que "l'objectiu des de la reobertura dels cinemes ha estat arribar a la ciutadania i que aquesta arribi al cinema".

Les 6 pel·lícules han estat seleccionades per Pack Màgic, que s'encarrega de cercar produccions fora del cinema comercial, sobretot europees. "Aquestes pel·lícules contenen uns valors educatius i estètics que fugen del cinema més comercial", ha assenyalat Marga Almirall, representant de la distribuïdora.

Així, el cicle compta amb 6 pel·lícules, que s'emetran a les 16 h, a partir del 27 de desembre i fins al 5 de gener, exceptuant els festius. Les entrades tindran totes un preu de 5€, molt per sota de les entrades habituals.

Les 6 pel·lícules

  • Al sostre del món (dijous 27).
  • El regal de Molly Monstre (divendres 28).
  • Laban i Labolina (dissabte 29).
  • Phantom Boy (dimecres 2).
  • Neu i els arbres màgics (dijous 3).
  • Tipitips (divendres 4).

 

 
Comentaris

Destaquem