Diumenge per intercanviar llibres a la Floresta

Des de fa un mes i mig, veïns del districte santcugatenc organitzen cada diumenge el Banc de llibres, una trobada on s'intercanvien llibres gratuïtament

La plaça Miquel Ros de la Floresta, al costat de l'estació de Ferrocarrils, acull aquest diumenge fins a les 17 hores un mercadet de llibres organitzat per veïns del districte i obert a tothom. La iniciativa, Banc de llibres, convida a tots els santcugatencs a acostar-se amb llibres de tot tipus que ja no volen i que puguin interessar a d'altres persones. D'aquesta manera la col·laboració entre els visitants és la base d'aquest mercadet, que vol promoure l'activitat al barri i fomentar l'hàbit de la lectura entre la gent de la zona.

L'activitat ja s'ha dut a terme tots els diumenges del darrer mes i mig i la resposta del públic ha estat molt positiva. Des de l'organització asseguren que l'èxit de la iniciativa demostra l'interès per la lectura que hi ha a la Floresta i aposten per activitats com aquesta per crear un punt de reunió al districte per dinamitzar la zona. Alhora, volen que aquest Banc de llibres s'obri a tota la ciutat de Sant Cugat més enllà del districte.

 
Comentaris

Destaquem